Precis hemkommen från en fullspäckad dag i huvudstaden. Idag har jag varit på pressvisning för två helt fantastiska varumärken. Kenwood är en solklar favorit inom bakning och deras maskiner är ju helt fantastiska!

Dom har lanserat en ny maskin, Kenwood cooking chef, och den är helt MAGISK! Aldrig har jag sett något så innovativt och häftigt.

Deras nya bakmaskin har induktionsvärme (20-180 grader). 20 förinställda program där programmen ändrar värme och intervall automatiskt. Man kan alltså smälta choklad, göra italiensk maräng, långkok etc på ett och samma ställe. Man behöver inte ens spis! Hur smidigt är inte det? Man behöver egentligen bara ha en maskin, den räcker till allt för den har så många funktioner och det finns hela 24 olika tillbehör som passar denna maskin.

 

Det bjöds på väldigt god mat. Favoriten var morötterna med granatäppeldressing och raw kärleksmums!

 

Om ni känner någon som älskar att baka och som har varit extra snäll iår och förtjänar ett finfint paket från tomten så hittar ni maskinerna HÄR

 

Tack Kenwood och De’Longhi för en fantastisk dag!