Vilken glädje att få hålla i något man själv skapat. Jag har nämligen fått äran att få skapa november-december och januariboxen hos BAKBOXEN som en dröm som gått i uppfyllelse. Vilken fantastisk box novemberboxen är, det är nämligen Galaxy moussebakelser, så otroligt fina och eleganta. Passar perfekt till nyårsdesserten!

 

Ni som vill prova att köpa en box så är sista beställningsdag idag för att få hem den innan jul, in HÄR för att beställa och läsa mer, det finns dessutom fina gåvobevis att skriva ut på hemsidan.

 

För er som inte vet vad bakboxen är så är det en prenumerationstjänst (man kan köpa bara en box om man vill) där man varje månad får hem en box med ett eller flera recept, ingredienser och redskap för att lyckas med recepten som kommer med. Så himla kul och passar alla åldrar. En fin sak att ge bort till den som älskar att baka eller unna sig själv om man är så baktokig som jag är!