Alltså, vem mer än jag älskar choklad?

Hittade detta recept hos Victorias provkök  och var tvungen att testa och göra min egna lilla twist på den. Kan säga att dessa blev sååå goda. Maken som inte brukar äta mina bakverk (för han vill vara nyttig) tyckte dom var jättegoda. Jag gav honom en så fick han gissa vad huvud ingrediensen var, han blev lite chockad när jag sa att det var AVOKADO. Varje gång jag tänker på avokado så sjunger jag DENNA låt i mitt huvud, haha.

 

 

Här kommer receptet till ca 10 goda tryfflar.

 

  • 1,5 Avokado
  • 0,5 dl Kokosolja
  • 0,5 dl Kakao
  • en nypa äkta vanilj
  • 3 msk honung
  • Hasselnötsmjöl
  • Frystorkade hallon
Mixa allt till en slät massa
Ställ i kyl i någon timme.
Rulla till bollar och rulla i frystorkad hallon och hasselnötsmjöl.
Så enkelt och så gott.
Önskar er alla en fin helg!