Tänkte börja med en ny kategori här på bloggen, nämligen matrecension!

Jag ÄLSKAR att äta ute och testa nya ställen och fik. Det kommer komma recension på Sobi och makeriet snar men först ut är ZAO street kitchen   jag och några vänner var där förra veckan och beställde varsin förrätt som vi delade på och egen huvudrätt.

 

Första intryck var att det var fint upplägg, mycket mat för pengarna med tanke på att det inte var lunchmeny. Denna restaurang ligger i saluhallen. Perfekt för större sällskap om alla är sugna på olika saker, dock lite hög volym.

Bästa var helt klart baozin, ångad bun med massa godsaker och nötter. Huvudrätten var bibimbap vilket är strimlat kött, grönsaker och ris. Väldigt mättande och perfekt.

 

Jag har sedan dess ätit här en gång till och första gången beställde jag såsen vid sidan om vilket var ett lyckat kort då jag inte tycker att maten/såsen ska vara söt, men det är en smaksak och egentligen det enda negativa.

 

Pris: 5/5

Mat: 4/5

Service: Det är självservice men tjejen i kassan var så trevlig och tålmodig mot oss som verkligen hade svårt att bestämma oss:)

Miljö: 3/5

Besöka igen? -JA!

 

Är det någon restaurang ni vill att jag provar så offrar jag mig gärna för bloggens skull:)