Jag är ständigt på jakt efter en god Pad Thai, ni vet när man är sådär sugen på thaimat och behovet bara måste stillas. Har många gånger hört om Soobi och när jag såg att dom hade Pad Thai på deras lunchmeny bestämde jag mig för at testa.

Yikes, vilken besvikelse. Den var inte tillräckligt kryddad/sås saknades. Ni vet hur den ska va lite sådär krämig och smakrik. Kändes väldigt fjuttigt i smaken. Tyvärr en besvikelse men har hört att dom har god mat så får kanske testa något annat nästa gång.

Fördelen med Soobi är att dom har lunchmeny fram till kl 17.00! Perfekt om man slutar lite tidigare från jobbet och kan fortfarande få sig en rejäl matbit för en ok peng.

En pad thai kostar 99kr.

+Personalen var trevlig. Gillade även att det inte bara var jordnötter utan även lite cashewnötter vid sidan av.

– Inte så jättesmakrik mat.

 

Maten: 2/5

Service:  Tog takeaway men trevliga och hälsade när jag kom in.

Pris: 3/5

 

Om ni ska äta på Soobi rekommenderar jag inte Pad Thai men somsagt, har hört massa gott om deras andra rätter så det kommer nog ett besök till.

Nästa recension blir om Makeriet, stay tuned!