Så tacksam att jag har dessa tjejer i mitt liv. I helgen skulle jag ta med en tårta till ett kalas så jag undrade hur jag skulle transportera den utan att den skulle gå helt sönder, well det gick inte så bra ändå men dessa tjejer skjutsade mig ända vägen till Stockholm. Vi kom fram lite tidigare än festen skulle börja så vi bestämde oss för att äta! Har länge velat testa COK , som är döner kebab fast med kalvkött, dvs inte som snabb haket utan lite finare kött. Verkligen SÅ god. Jag beställde falafel men åt från de andras med såklart, mina vänner är inte som Joey, they share food! 😀

         

Manal tog dönertallrik som är kalvkött som serveras med tomatsås, vitlökssås, liten coban salata och pommes pris 145kr
Betyg: Lite för lite kött för priset men fortfarande väldigt god. 4/5

Gina tog iskender som är kalvkött, tomatsås, bryntsmör, youghurt och smörstekt bröd. vid sidan kan man välja ris eller pommes. Pris 150kr . Betyg: 4,5 nästan 5 faktiskt, den var verkligen supergod för en döner, allt som den ska ha hade den. Skulle valt denna nästa gång. Verkligen topp!

 

Mina falafel, hur var dom? VÄLDIGT goda, gjordes a’la minute och har inte legat i sin egna olja i 4h och värmts upp i mikron utan har verkligen friterats på beställning. Man märkte att de var färska, serverades med hummus och dom var frasiga på utsidan och saftiga på insidan. Pris 10kr/st. Betyg 4,5, har nämligen smakat en godare i Stockholm men det är verkligen jämt!!!

Helheten då, jag skulle lätt kunna tänka mig att komma tillbaka. Cok ligger nära vattnet och har verkligen en vacker promenad man kan gå efter maten. Man blev mätt och kände sig nöjd efterråt. Ett lite finare döner-hak!