Vilken dag! Så glad ända in i själen. Idag fick jag träffa så fina bloggkollegor på ett supermysigt event. Jag var nämligen bjuden på en afternoon tea med SteviaSweet som Simona, som driver bloggen och instagramkontot @cookiesandsweetsbysimona var värdinna för. Vi fikade på otroliga läckerheter som Simona bakat och fick sen binda egna buketter av drömfina blommor som Nika lärde oss. Jag gick bananas på pionerna då det är mina favoriter och kunde inte riktigt stoppa. Jag bara la till blomma, efter blomma tills jag inte kunde hålla i buketten något mer. Det var så avkopplande och kul. Bäst av allt var såklart att träffa alla fina människor, både gamla och nya. Älskar att ses och prata. Träffa likasinnade och få så mycket tips och inspiration från andra.

Stevia är något som jag förknippat med suketter innan men idag fick jag lära mig ett och annat. Stevia är ett utmärkt alternativ för socker. Det höjer inte blodsockret och Stevias “cristal” innehåller nästan inga kalorier. Stevia har använts i århundranden av urinvånarna i Sydamerika och 2008 godkändes sötningsmedlet steviolglykosid. Perfekt att använda till mångt och mycket. SteviaSweet har fyra produkter (du kan läsa mer om dom HÄR) varav “crystal” blev min favorit!

 

Jag menar, kolla in fikabordet!!

Var ju tvungen att smaka på allt! favoriten var helt klart chokladbrowniesen! Hade velat ha en till, men lite måtta får det va:)

Dukningen var så fin

Sen fanns det även en juicebar och alla blommorna! Glömde ju tyvärr att ta bilder på dom vackraste blommorna, ska se till att få en bild på buketten på min instagram senare i veckan.

 

Dagens värdinna! Världens underbaraste Simona <3

 

Underbaraste Zofia träffade jag för första gången på Sthlm food and wine och hon gick rakt in i hjärtat!

 

s

Finaste Mary Sara och Hedvig! Sara träffade jag när jag såg finalen av HSB och Hedvig är första gången idag, hoppas såklart vi ses snart igen!

Och härliga, fina Jenny! Aldrig träffat henne men så glad att jag fick göra det idag <3

 

Träffade även en UNDERBAR Örebroare, Anna. Vi tog sällskap på tåget hem, kanske blir något kul tillsammans. Om inte iallafall fika <3

Träffade  många fler och det var verkligen så kul att se er alla, fick dock inte med er alla på bild MEN det finns på min instagram:)

 

TUSEN TACK TILL SIMONA OCH SWEETSTEVIA för ett supermysigt event! Tusen tack verkligen <3