(Inlägget innehåller varuprover)

Ni vet när man slutar jobbet och är vrålhungrig men det inte finns någon mat hemma och man går förbi ica och låter liksom varorna tala till dig och du skapar något i huvudet på plats. Så var det med denna rätt. Jag hittade billig oxfilé som skulle gå ut på datum, tillsammans med champinjoner, fantastisk pasta, parmesan och ringla lite balsamico över och du har en fantastisk maträtt som är klar på under 30min.

För två portioner behöver du:

3 nävar pasta (jag använde fusilli från Paolos, finna att köpa HÄR)

300gr oxfilé skurna i strimlor

300g champinjoner

1dl grädde (matlagningsgrädde eller vanlig)

2msk soja

Kryddor jag använde: salt, peppar, vitlökspulver och timjan och såklart massa timjan:) Jag ringlade även över lite balsamico också från Paolos för att ge lite extra smak och syra. Blev helt makalöst gott!